Cum platesti

1. PLATA NUMERAR

Plata cu numerar se face in lei, integral, la livrare sau atunci cand ridici produsele din showrom-ul Soft Media srl - ecoven. Valoarea produselor este cea din momentul confirmarii comenzii. 
Pentru livrarea la domiciliu, plata se va face catre agentul de curierat care efectueaza livrarea. Daca exista livrari partiale, plata se va face esalonat, in functie de valoarea produselor livrate.
Pentru plata ramburs in numerar se percepe o taxa de ramburs.

2. ORDIN DE PLATA

Plata prin ordin de plata se face doar in baza facturii proforme emise de Soft Media SRL – ecoven, trimise de ecoven pe adresa de e-mail asociata contului de pe care se plaseaza comanda, sau in urma confirmarii telefonice sau a discutiilor, direct in showroom, cu unul dintre consultantii nostri de vanzari.

Pentru achizitiile din magazinul online ecoven, livram produsele dupa confirmarea platii facturii proforme emise, in contul de mai jos.
Nume firma: S.C. Soft Media S.R.L.
Banca:  ING Bank Floreasca
COD IBAN:  RO57INGB5551999900746170   RON
                     RO81INGB0000999903354683   EUR
Banca:   Trezoreria Ilfov
COD IBAN:  RO17TREZ4215069XXX007942
Cod unic inregistrare: 21090200

3. PLATA ONLINE CU CARD BANCAR - Plata securizata PayPal - 0% Comision. 

Nu se percepe comision suplimentar pentru tranzactii. Pentru garantarea sigurantei tranzactiilor, ecoven foloseste platforma mobilPay.

Daca ai un card nou, trebuie doar sa selectezi metoda de plata Card de credit sau de debit, optiunea Card nou si sa completezi datele cardului tau in noua fereastra mobilPay care se va deschide dupa ce plasezi comanda. Tranzactia urmeaza sa fie confirmata printr-un e-mail pe adresa asociata contului tau ecoven. In cazul in care plata nu se confirma, vei primi un mesaj de reincercare. Daca alegi sa salvezi cardul, la urmatoarea comanda, il vei putea selecta, fara a mai fi nevoie sa introduci toate datele.

In cazul in care cardul este asociat unui cont in alta moneda decat RON, tranzactiile se efectueaza in lei, la cursul de schimb al bancii emitente pentru cardul respectiv. Procesarea datelor de card se face exclusiv prin intermediul mobilPay. Ecoven nu solicita si nu stocheaza detalii referitoare la cardul tau.

4. FINANTARE IN RATE PRIN CREDIT CETELEM

Avantaje:

 • Aplici online, primesti raspunsul tot online
 • Cumperi rapid si convenabil produsele dorite
 • Procedura simpla si rapida de obtinere a finantarii
 • 5 ani perioada maxima de creditare
 • Rata fixa pe toata perioada creditului, fara avans

Ce trebuie sa stii:

 • Esti eligibil/a pentru creditare daca faci parte din urmatoarele categorii: salariati, pensionari, PFA.
 • Pentru acordarea unui credit online sunt necesare documente ce confirma venitul tau lunar.
 • Suma minima/maxima pentru un credit este 300 lei /20.000 lei, pentru un credit Cetelem.
 • Intervalul de varsta in care poti aplica pentru un credit este 18 – 70 ani.
Cum cumperi cu credit online?
 • Adaugi produsul/produsele dorit(e) in cos.
 • Completezi datele tale de facturare si livrare. In sectiunea “Metoda de plata” selectezi butonul Credit Cetelem, alegi oferta financiara dorita si apesi butonul “Confirma aceasta comanda”.
 • In scurt timp, esti contactat de un operator al institutiei financiare Cetelem pentru completarea si validarea cererii tale.