Montaj la cerere Dozator polifosfati KAWE MiniStopScale 1/2" Mareste imaginea

Filtru apa cu dozator de polifosfati KAWE MiniStopScale 1/2"

Filtru apa cu dozator de polifosfati si ortofosfati KAWE MiniStopScale 1/2" pentru uz alimentar cu efect anticalcar si anticoroziv.

Descriere

KAWE

New product

DOPO/KW

Disponibil in 2 - 3 saptamani

Disponibil la cerere
Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe email comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Filtru de apa cu dozator de polifosfati KAWE MiniStopScale cu fiting de 1/2" pentru uz alimentar

KAWE MiniStopScale 1/2" este un filtru dozator care are rolul de a doza in apa de uz alimentar un amestec special de polifosfati si ortofosfati cu dubla actiune:

  1. Anticalcar deoarece amestecul pulbere are proprietatea de a stabiliza precipitarea carbonatilor de calciu si magneziu dizolvati in apa in carbonati insolubili, evitandu-se astfel formarea de depozite.
  2. Anticoroziva prin acoperirea peretilor interiori ai conductelor cu un film protector subtire care impiedica contactul direct cu oxigenul sau dioxidul de carbon dizolvat in apa. Acestea sunt principalele cauze de coroziune.

Unitatea de dozare cu polifosfat KAWE MiniStopScale 1/2" protejeaza instalatiile de apa calda si rece de depunerile de calcar si de coroziune. De asemenea, ajuta la eliminarea de calcar si a reziduurilor existente, curatand progresiv circuitele de apa.

Domeniu de utilizare:
KAWE MiniStopScale 1/2" este utilizat pentru intretinerea masinilor racite cu apa, a cazanelor si schimbatoarelor de caldura pentru producere de apa calda si pe reteaua de distributie; pe circuite de apa rece cu tendinta de a forma depuneri; pe circuite de racire cu apa de la retea; 

Principiu de functionare:
Filtrul de apa cu dozare de polifosfati KAWE MiniStopScale 1/2" functioneaza hidrodinamic, fara conexiuni electrice, profitand de fluxul de apa din conducte. Vasul unitatii de dozare contine un amestec pulbere special, alcatuit din polifosfati si ortofosfati care se amesteca cu apa si devine compact. Apa trece proportional in interiorul vasului in care acesta se perie pe suprafata pulberii solidificate, care este astfel eliberată lent în circuitul hidraulic. Amestecul din vas este consumat treptat si trebuie umplut atunci cand este complet epuizat.

Amestecul de polifosfati si ortofosfati are proprietatea de impiedica depunerile de calcar si de coroziune din instalatiile de apa calda si rece, prelungindu-le durata de viata, si eficientizand functionarea.

Caracteristici speciale:.
-Unitate hidraulica construita din alama cu conexiune 1/2".
-Posibilitate rotire 360 grade pentru fixarea pe conducteorientate verticala sau orizontala;
-Membrana interna cu functie de blocare a dozarii atunci cand nu exista consum de apa.
-Duza de calibrare interna cu supapa pin pentru a obtine o dozare proportionala.
-Element hidro-modulat introdus in unitatea hidraulica pentru a devia o cantitate de apa proportionala cu consumul in vas.
-Gusset interior extensibil pentru o adeziune perfecta la suprafata pulberii.
-Gusset cu cap cu caneluri radiale pentru o spalare corecta a apei.
-Disc de difuzie realizat din otel inoxidabil pentru a mentine suprafata pulberii perfect plata.
-Membrana interna poate fi inspectata prin slabirea suruburilor capului.
-Corpul unitatii de dozare este fabricat din poliamida armata cu fibra de sticla, iar doza este realizata din policarbonat.

KAWE MiniStopScale 1/2" este facut din materiale avizate sanitar pentru a fi folosite in contact cu apa potabila!

Fabricat in Italia!

Garantie: 2 ani

Adauga un comentariu

Filtru apa cu dozator de polifosfati KAWE MiniStopScale 1/2"

Ask a Question