Sisteme deferizare Contine 4 produse.

Sisteme deferizare apa pentru eliminarea eficienta a fierului

Statiile deferizare apa sunt ideale pentru eliminarea fierului. Statiile deferizare apa sunt comandate de catre valve electronice cu microprocesor si afisaj digital. Sistemele deferizare apa pot fi utlizate atat in aplicatiile rezidentiale cat si in aplicatiile industriale, asigurand o functionare eficienta. Deferizarea apei se poate face cu mediul filtrant tip Birm. Birm-ul reprezinta un mediu filtrant economic si eficient in eliminarea fierului. Birm-ul  actioneaza ca un catalizator insolubil intre oxigen si compusii solubili, sporind reactia de oxidare. Birm-ul este un mediu de filtrare foarte eficient, fiind curatat prin spalarea inversa.

Avantajele pe care le prezinta statiile de deferizare cu Birm-ul sunt reprezentate de:               Statie deferizare apa
-Sunt foarte eficiente in inlaturarea fierului
-Statiile de deferizare apa cu Birm se pot folosi la diferite temperaturi
-Prezinta o instalare si utilizare usoara
-Prezinta rezistenta indelungata a materialelor
-Birm-ul nu necesita utilizarea produselor chimice pentru regenerare
-Spalarea inversa se face numai periodic

Pentru utilizarea statiilor de deferizare cu Birm este necesar sa se respecte conditii precum: Hidrogenul sulfurat trebuie sa fie inalturat inainte de mediul de filtrare Birm, concentratia de clor trebuie sa fie mai mica de 0.5 ppm, pH-ul apei trebuie sa fie 6.8 si 9.0, alacanitatea trebuie sa aiba o marime dubla in raport cu concentratie de clor si sulf.