Sisteme demanganizare Contine 5 produse.

Sisteme demanganizare apa pentru eliminarea manganului 

Sistemele de demanganizare apa sunt perfecte pentru eliminarea manganului prezent in apa. Statiile demanganizare apa sunt comandate de catre valve electronice cu microprocesor si afisaj digital. Microprocesorul  monotorizeaza toate functiile statiei de demanganizare. Filtrele pentru eliminarea manganului pot fi utilizate atat in aplicatiile rezidentiale cat si in aplicatii industriale, asigurand o eficienta ridicata.
Demanaganizarea apei se poate face cu Pyrolox. Pyrolox-ul reprezinta un mediu de filtrare utilizat pentru inalturarea manganului, functionand ca un catalizator.
Pyrolox-ul oxideaza manganul, il fixeaza pe mediu, apoi il elimina in timpul spalarii inverse. Pyrolox-ul trebuie sa aiba o spalare inversa corespunzatoare pentru a asigura o buna functionare.

Sistemele de demnaganizare apa cu Pyrolox  prezinta o serie de avantaje:                                                         Sistem demanganizare apa
-Sunt usor de instalat si utilizat
-Elimina eficient manganul prezent in apa
-Se poate utiliza atat in aplicatiile rezidentiale cat si in aplicatiile industriale
-Nu necesita utilizarea produselor chimice pentru regenerare
-Spalarea inversa se face numai periodic
-Sistemele de demanganizare cu Pyrolox prezinta o rezistenta indelungata a materialelor

Pentru utilizarea sistemelor de demanganizare apa trebuie sa se respecte conditii precum: pH-ul apei trebuie sa fie intre 6.5 si 9.0, debitul pentru spalarea inversa este de 25-30 gpm/sq.ft, spatiu de expandare min 40 % din adancimea putului.