Montaj la cerere Statie dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX Mareste imaginea

Statie dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX

Statie dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX cu valva de comanda RX-73AB-DVS cu microprocesor si memorie nevolatila EEPROM. Control dupa timp si volum.
Volum rasina: 2x45 litri
Debit maxim: 2.4 mc/h

Descriere

Bluesoft

New product

BlueSoft 180VD-RX

In stoc

6 150,00 lei (Pretul include TVA)

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe email comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Statie dedurizare apa duplex BlueSoft 180VR-RX cu valva de comanda RX-73AB-DVS cu control dupa timp si volum

Dedurizator apa cu 2 coloane de rasina BlueSoft 180VD-RX cu consum redus de sare datorita sistemului de control al regenerarii dupa timp sau volum

Descriere:
Statia de dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX cu valva de comanda volumetrica RX-73AB-DVS este un echipament special conceput pentru a deduriza apa prin retinerea ionilor pozitivi de calciu si magneziu din apa, ioni ce contribuie la cresterea duritatii apei si inlocuirea acestora cu ioni negativi de sodiu. Statia de dedurizare apa duplex cu valva de comanda cu control dupa volum si timp BlueSoft 180VD-RX este alcatuita, in principal, din una sau mai multe coloane unde este introdusa rasina schimbatoare de ioni, un tablou de comanda cu functii electrice si hidraulice si un rezervor in care se introduc tabletele de sare pentru prepararea saramurii (solutie de NaCl) necesara regenerarii rasinii schimbatoare de ioni. Principalul rol al unei statii de dedurizare apa cu valva de comanda cu control dupa volum si timp este de a retine din apa ionii pozitivi in special cei de calciu si magneziu care sunt principalii vinovati in producerea depunerilor de calcar in instalatii. Rasina schimbatoare de ioni dintr-un dedurizator apa mai poate retine si alte elemente precum fier si mangan in cantitati foarte mici.

-Regenerarea dedurizatorului BlueSoft 180D-RX se face in functie de VOLUM si TIMP !
-Valva de comanda RX-73AB-DVS contine microprocesor si memorie nevolatila EEPROM! Astfel daca sursa de energie cu alimentare electrica a fost intrerupta sau exista fluctuatii de curent, statia de deurizare isi pastreaza absolut toate functiile si parametrii setati!

Specificatii tehnice:
-Tip controller: volum si timp
-Valva de comanda: RX-73AB-DVS
-Debit maxim: 2.4 mc/h
-Volum rasina: 2 x 45 litri
-Volum rezervor saramura: 80 litri
-Racord: 1"
-Duritate apa tratata: <0.5 gr. G
-Durata regenerare: 40-70 min
-Temperatura minima de functionare: 4 gr. C
-Temperatura maxima de functionare: 25 gr. C
-Presiunea minima de functionare: 2.5 bar
-Presiunea maxima de functionare: 6 bar
-Alimentare electrica: 230/50 V/Hz
-Putere absorbita: 10 W
-Dimensiuni (DxH): 250x1090 mm
-Greutate: 110 kg

Atentie! Nu se recomanda folosirea statiei de dedurizare duplex BlueSoft 180VD-RX fara filtru de sedimente cu porozitate de minim 20 microni. Impuritatile din apa pot bloca statia de dedurizare!
Filtru recomandat: Filtru polipropilena 10" ECP-PPM1.

Principiul de functionare:
Statia de dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX cu valva comanda dupa timp si volum RX-73AB-DVS este o unitate special conceputa pentru dedurizarea apei. Procesul de dedurizare se bazeaza pe principiul schimbului de ioni. In timpul functionarii apa trece prin capul de comanda (valva hidraulica), patrunde in rezervorul de rasini de sus in jos si traverseaza stratul de rasini, eliberand ionii de calciu si magneziu si imbogatind-o cu ioni de Na. Cand rasina este saturata cu ioni de calciu si magneziu nu mai poate realiza schimbul ionic, asa incat apa isi pastreaza aceleasi caracteristici de duritate. In acest moment este necesara efectuarea regenerarii rasinilor. Regenerarea rasinii prin spalare poate fi efectuata printr-o serie de cicluri automate care includ: spalare, absorbtie de apa sarata, spalare lenta, spalare rapida, admisie apa in rezervor pentru urmatoarea regenerare sau operatie.
Statiile de dedurizare a apei cu 2 coloane de rasina BlueSoft sunt dotate cu valve de comanda cu control dupa timp si volum. Valvele volumetrice comanda regenerarea rasinii statiei de dedurizare a apei dupa ce sa consumat un volum de apa dedurizat calculat in functie de duritatea apei si cantitatea de rasina din recipientul statiei de dedurizare a apei. Valvele pe timp sunt programate sa comande regenerarea rasinii statiei de dedurizare a apei la un numar de zile indiferent daca ati consumat apa sau nu. Diferenta dintre o statie de dedurizare a apei duplex volumetrica si o statie de dedurizare a apei duplex cronometrica este data de consumul de sare.

Caracteristici: 
-Functionare automata
-Consum redus de sare
-Valva de comanda de tip volumetric
-Functie de igienizare
-Functie de by-pass
-Domeniu larg de utilizare
-Foarte silentios in operare

Garantie: 2 ani (24 luni).

Debit maxim2.1 - 3 mc/h
Volum rasina2 x 45 litri
Racord1"
Dimensiuni250x1400 mm

Adauga un comentariu

Statie dedurizare apa duplex BlueSoft 180VD-RX

Ask a Question