Montaj la cerere Statie dedurizare apa simplex BlueSoft 320V-RX Mareste imaginea

Statie dedurizare apa simplex BlueSoft 320V-RX

Statie dedurizare apa monobloc cu valva de comanda volumetrica BlueSoft 320V-RX
Volum rasina: 80 litri
Debit maxim: 3.8 mc/h

Descriere

Bluesoft

New product

BlueSoft 320V-RX

Disponibil in 24 - 48 ore

4 572,00 lei (Pretul include TVA)

Pentru mai multe detalii, nu ezitati sa ne contactati la telefon 0755.419.113 si 0742.513.409, pe chat sau pe email comenzi@climasoft.ro.
Raspundem in maxim 2 ore daca solicitarea ajunge pana in ora 17:00.

Statie dedurizare apa monobloc BlueSoft 320V-RX, cu valva de comanda cu microprocesor si memorie EEROM

Descriere:
Statia de dedurizare apa monobloc (simplex) cu valva de comanda volumetrica BlueSoft 320V-RX este un echipament special conceput pentru a deduriza apa prin retinerea ionilor pozitivi de calciu si magneziu din apa, ioni ce contribuie la cresterea duritatii apei si inlocuirea acestora cu ioni negativi de sodiu. Statia de dedurizare apa monobloc cu valva de comanda volumetrica BlueSoft 320V-RX este alcatuita, in principal, din una sau mai multe coloane unde este introdusa rasina schimbatoare de ioni, un tablou de comanda cu functii electrice si hidraulice si un rezervor in care se introduc tabletele de sare pentru prepararea saramurii (solutie de NaCl) necesara regenerarii rasinii schimbatoare de ioni. Principalul rol al unei statii de dedurizare apa monobloc cu valva de comanda volumetrica este de a retine din apa ionii pozitivi in special cei de calciu si magneziu care sunt principalii vinovati in producerea depunerilor de calcar in instalatii. Rasina schimbatoare de ioni dintr-un dedurizator apa mai poate retine si alte elemente precum fier si mangan in cantitati foarte mici.

-Regenerarea dedurizatorului BlueSoft 320V-RX se face in functie de VOLUM si TIMP !
-Valva de comanda contine microprocesor si memorie nevolatila EEPROM! Astfel daca sursa de energie cu alimentare electrica a fost intrerupta sau exista fluctuatii de curent, statia de deurizare isi pastreaza absolut toate functiile si parametrii setati!

Specificatii tehnice:
-Tip controller: volum si timp
-Valva de comanda: RX-63B-DVS
-Capacitate rezervor saramura: 190 litri
-Debit nominal: 3.2 mc/h 
-Debit maxim: 3.8 mc/h
-Cantitate rasina: 60 litri
-Cantitate sare (tablete): 19.2 kg
-Durata regenerare: 40 - 70 min
-Temperatura minima de functionare: 4 gr. C
-Temperatura maxima de functionare: 25 gr. C
-Presiunea minima de functionare: 2.5 bar
-Presiunea maxima de functionare: 6 bar
-Conexiune dedurizator: 1 "
-Dimensiuni (HxlxL): 1600 x 600 x 900 mm
-Greutate: 88 kg

Atentie! Nu se recomanda folosirea statiei de dedurizare BlueSoft 320V-RX fara filtru de sedimente cu porozitate de minim 20 microni. Impuritatile din apa pot bloca statia de dedurizare!
Filtru recomandat: Filtru polipropilena 10" ECP-PPM1.

Principiul de functionare:
O statie dedurizare apa simplex cu valva comanda dupa volum Blue Soft 320V-RX este o unitate special conceputa pentru dedurizarea apei. Procesul de dedurizare se bazeaza pe principiul schimbului de ioni. In timpul functionarii apa trece prin capul de comanda (valva hidraulica), patrunde in rezervorul de rasini de sus in jos si traverseaza stratul de rasini, eliberand ionii de calciu si magneziu si imbogatind-o cu ioni de Na. Cand rasina este saturata cu ioni de calciu si magneziu nu mai poate realiza schimbul ionic, asa incat apa isi pastreaza aceleasi caracteristici de duritate. In acest moment este necesara efectuarea regenerarii rasinilor. Regenerarea rasinii prin spalare poate fi efectuata printr-o serie de cicluri automate care includ: spalare, absorbtie de apa sarata, spalare lenta, spalare rapida, admisie apa in rezervor pentru urmatoarea regenerare sau operatie.
Statiile de dedurizare a apei monobloc (simplex) Blue Soft sunt dotate cu valve de comanda volumetrice sau pe timp. Valvele volumetrice comanda regenerarea rasinii statiei de dedurizare a apei monobloc dupa ce sa consumat un volum de apa dedurizat calculat in functie de duritatea apei si cantitatea de rasina din recipientul statiei de dedurizare a apei. Valvele pe timp sunt programate sa comande regenerarea rasinii statiei de dedurizare a apei monobloc la un numar de zile indiferent daca ati consumat apa sau nu. Diferenta dintre o statie de dedurizare a apei monobloc volumetrica si o statie de dedurizare a apei monobloc cronometrica este data de consumul de sare.

Caracteristici: 
- Functionare automata;
- Consum redus de sare;
- Valva de comanda de tip volumetric;
- Functie de igienizare;
- Functie de by-pass;
- Domeniu larg de utilizare;
- Foarte silentios in operare;

Garan?ie: 2 ani (24 luni).

Debit maxim3.1 - 4 mc/h
Volum rasina61 - 80 litri
Capacitate ciclica gr. G320 °G

Adauga un comentariu

Statie dedurizare apa simplex BlueSoft 320V-RX

Ask a Question